-
Yoğurtlu Kebap
Ekmek, bulyon, domates sosu, sarımsaklı yoğurt, dilimlenmiş et.
-
Kiremitte Tavuk
Tavuk, soğan, domates, yeşil biber, domates sosu.
-
Osmanish
Gelenksel Osmanlı Mutfağından Biftek
-
Künefe
Künefe, kadayıf ve peynirden yapılan ve sıcak olarak servis edilen, Doğu Akdeniz yöresine ait bir tatlı çeşididir. Anavatanı Hatay olan…
-
Spagetti kremalı
Spagetti kremalı, salamlı, mantarlı
-
Saç Kavurma
Geleneksel Türk Mutfağından
-
Soğanlı Biftek
Soğan, karabiber, kanyak
-
Flash Pizza
Pizza sosu, mozzarella peyniri, mantar, sosis, salam, siyah zeytin, domates, kırmızı biber.
-
Patlıcan Kebap
Kuzu kıyması ile yapılır.
-
Paça
Günün her saatinde bulabileceğiniz sıcak bir geleneksel Türk çorbası
-
Omlet
Karışık: Peynir, Salam, Mantar
-
Meksika Biftek
Mantar, soğan, yeşil biber, soğan, domates sosu, soya sosu, sarımsak, kaşar peyniri.
-
Meze Tabağı
Rus salatası, Patlıcan tarama, Zeytinyağlı yaprak sarma, Burbunya pilaki, Sigara böreği, Beyaz peynir, Yeşil zeytin.
-
İthal İçecekler
T.C yasaları gereği alkollü içecekleri internet üzerinde yayınlayamıyoruz!
-
Yerli İçecekler
T.C yasaları gereği alkollü içecekleri internet üzerinde yayınlayamıyoruz!
-
Ezogelin Çorbası
Geleneksel Türk Mercimek Çorbası
-
Adana Kebap
Adana'ya özgü, "zırh" adı verilen, satıra benzer bir bıçak ile elde kıyılan parça etten yapılan bir kebap çeşidi.
-
Lahmacun
Lahmacun, açılmış hamurun üzerine kıyma, maydanoz, soğan, sarımsak ve karabiber, isot (kırmızı biber) gibi baharatlarla hazırlanan malzeme sürüldükten sonra taş…
-
Günlük Balık
Balık Izgara
-
Izgara Köfte
Kuzu ve Sığır etinden hazırlanmaktadır
-
İskender
Yoğurt ve tereyağ soslu, kızarmış ekmek üstünde döner kebap
-
Kahvaltı Tabağı
Bal, 2 çeşit reçel, tereyağı, kaşar, 2 çeşit beyaz peynir, haşlanmış yumurta, siyah ve yeşil zeytin, domates, salatalık, söğüş.
-
Beyti Sarma
Sarımsaklı, Lavaş Ekmeğe Sarılı ve Yoğurt ve tereyağ soslu kebap
-
Karışık Izgara
Kuzu pirzola, kuzu, tavuk, tavuk kanadı, ızgara köfte, lahmacun.