Ekmek, bulyon, domates sosu, sarımsaklı yoğurt, dilimlenmiş et.
Tavuk, soğan, domates, yeşil biber, domates sosu.
Gelenksel Osmanlı Mutfağından Biftek
Künefe, kadayıf ve peynirden yapılan ve sıcak olarak servis edilen, Doğu Akdeniz yöresine ait bir tatlı çeşididir. Anavatanı Hatay olan…
Spagetti kremalı, salamlı, mantarlı
Geleneksel Türk Mutfağından
Soğan, karabiber, kanyak
Pizza sosu, mozzarella peyniri, mantar, sosis, salam, siyah zeytin, domates, kırmızı biber.
Kuzu kıyması ile yapılır.
Günün her saatinde bulabileceğiniz sıcak bir geleneksel Türk çorbası
Karışık: Peynir, Salam, Mantar
Mantar, soğan, yeşil biber, soğan, domates sosu, soya sosu, sarımsak, kaşar peyniri.
Rus salatası, Patlıcan tarama, Zeytinyağlı yaprak sarma, Burbunya pilaki, Sigara böreği, Beyaz peynir, Yeşil zeytin.
T.C yasaları gereği alkollü içecekleri internet üzerinde yayınlayamıyoruz!
Geleneksel Türk Mercimek Çorbası
Adana'ya özgü, "zırh" adı verilen, satıra benzer bir bıçak ile elde kıyılan parça etten yapılan bir kebap çeşidi.
Lahmacun, açılmış hamurun üzerine kıyma, maydanoz, soğan, sarımsak ve karabiber, isot (kırmızı biber) gibi baharatlarla hazırlanan malzeme sürüldükten sonra taş…
Balık Izgara
Kuzu ve Sığır etinden hazırlanmaktadır
Yoğurt ve tereyağ soslu, kızarmış ekmek üstünde döner kebap
Bal, 2 çeşit reçel, tereyağı, kaşar, 2 çeşit beyaz peynir, haşlanmış yumurta, siyah ve yeşil zeytin, domates, salatalık, söğüş.
Sarımsaklı, Lavaş Ekmeğe Sarılı ve Yoğurt ve tereyağ soslu kebap
Kuzu pirzola, kuzu, tavuk, tavuk kanadı, ızgara köfte, lahmacun.